Video: plannen De Mix Utrecht

11 december '20

Achter de schermen is hard gewerkt aan het Stedenbouwkundig Programma van Eisen (SPvE). Hierin staan alle eisen en uitgangspunten waaraan De Mix straks moet voldoen. Vanaf vandaag tot en met 29 januari 2021 is er de mogelijkheid om hierop te reageren.

Plannen in beeld

In verband met de coronamaatrdegelen is het niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te houden. Daarom hebben we een handige video gemaakt die meteen laat zien wat we allemaal van plan zijn. Kijk je mee?

Reageren op de plannen

Vanaf vandaag tot 29 januari 2021 is er de mogelijk om op de plannen te reageren. Dit kan digitaal met het reactieformulier. Geef het formulier in bij het Wijkbureau Overvecht, Zamenhofdreef 17 af of stop in de brievenbus. Opsturen kan ook naar: Gemeente Utrecht, t.a.v. M. van Kampen, Postbus 16200, 3500 CE Utrecht.

Download het reactieformulier

En dan?

Na 29 januari worden alle reacties bekeken en worden de plannen evt. nog aangepast. Vervolgens gaat het naar de gemeenteraad, die er waarschijnlijk voor de zomer 2021 een besluit over neemt.

Meer informatie

Voor meer informatie over het SPvE ga naar www.utrecht.nl/demix. Nog niet voorzien van alle informatie? Bel dan 14030 of mail naar [email protected].

  Terug naar home
  Meer nieuws