De plannenmakers

Geen plan zonder plannenmakers. Samen met de omwonenden werken de onderstaande partijen hard aan de plannen voor De Mix Utrecht. We stellen ze graag aan je voor.

Carina Hak

Carina Hak, locatiemanager BPD

Carina is locatiemanager bij BPD (Bouwfonds Property Development) en woont in Utrecht. “Het is behoorlijk vooruitstrevend om met de woningcorporatie en de gemeente plannen te ontwikkelen waarbij we woningsoorten én locaties met elkaar ruilen. Het gaat om een verbetering van deze plek in Overvecht maar ook om het toevoegen van goede sociale woningen op andere plekken in de stad. Dat zou een belangrijke stap in de goede richting zijn.”

Pieter van Fulpen, vastgoedontwikkelaar Woonin

Pieter is vastgoedontwikkelaar bij Woningcorporatie Woonin en werkt aan gebieden in heel Utrecht. Hij woont zelf ook in Utrecht. “Juist omdat Utrecht mijn stad is, vind ik het mooi om hier bij te dragen aan goede betaalbare woningen en buurten waar mensen prettig wonen. Dat staat voorop bij de ontwikkeling van De Mix. Het is spannend om alle belangen te combineren, maar ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken.”

Jop van Buchum
Monique van Kampen

Monique van Kampen, projectleider gemeente Utrecht

Monique werkt al enkele jaren aan complexe projecten voor de gemeente Utrecht. “De Mix staat niet op zichzelf. De gemeente heeft fikse ambities voor woningbouw in de stad en zeker voor de ontwikkeling van de wijk Overvecht. Ik denk dat De Mix daar aan kan bijdragen. Maar het is soms best lastig om alle belangen met elkaar in overeenstemming te brengen.”

Merel Bakker, stedenbouwkundige

Merel werkte in haar loopbaan als stedenbouwkundige aan projecten in Utrecht, zoals de Gagel, Cartesiusdriehoek en Leeuwesteyn. “De opzet van Overvecht is bijzonder met veel ruimte en groen. Daar zit geschiedenis achter waar we zuinig op moeten zijn. Het is mooi om te ervaren dat bewoners dat ook willen. De mooiste momenten zijn de momenten dat we met plannenmakers en omwonenden rond de schetsen zitten of door het gebied wandelen en zien dat er mogelijkheden zijn om iets te maken waar iedereen blij mee is.”

Merel Bakker
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning Mix-Utrecht
Iets vragen? Neem contact op